miercuri, 20 iunie 2018

Pe 15 septembrie 2018 facem curățenie pe toată Planeta într-o singură zi!

Pe 15 septembrie 2018 facem curățenie pe toată Planeta într-o singură zi!



#Obiectiv13  #Obiectiv15  #ViatapePamant  #SanatatesiStaredeBine

În ziua de 15 septembrie 2018, de Ziua Mondială a Curățeniei, oamenii din 150 de țări se vor ridica împotriva problemei globale a gunoiului, devenind astfel cea mai mare inițiativă civică pe care lumea a văzut-o vreodată. Imaginați-vă cel mai puternic „val verde” care începe în Japonia și se termină în Hawaii cu sute de milioane de oameni care participă în aceeași zi într-o acțiune pozitivă.

Let’s Do It! (Hai Moldova în țara noastră) niciodată nu a fost destinată colectării gunoiului. Am stabilit, în schimb, un obiectiv de a uni comunitatea globală, de a crește gradul de conștientizare și de a pune în practică o adevărată schimbare pentru a atinge obiectivul nostru final al unei planete curate și sănătoase.

Let’s Do It! World este o mișcare civică care a început în Estonia în 2008, când 50 000 de oameni s-au unit pentru a curăța țara în 5 ore. De atunci, mișcarea Let’s Do It! a răspândit modelul pentru a face țara curată într-o zi în întreaga lume. Acum, peste 16 milioane de voluntari s-au alăturat acestei mișcări.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu