joi, 23 noiembrie 2017

Campania globală ”16 zile de activism împotriva violenţei față de femei și fete” 25 noiembrie - 10 decembrie, 2017

Campania globală ”16 zile de activism împotriva violenţei față de femei și fete” 25 noiembrie - 10 decembrie, 2017



În fiecare an în toată lumea se defășoară campania „16 zile de activism împotriva violenței față de femei și fete” cu scopul de a sensibiliza publicul larg privind fenomenul.

Lansată în anul 1991 - campania „16 zile de activism împotriva violenței bazate pe gen” începe pe 25 noiembrie, de Ziua Internațională pentru eliminarea violenței împotriva femeii, și se termină pe 10 decembrie, de Ziua Internațională a Drepturilor Omului. 

Astfel pentru a evidenţia faptul că actele de violenţă reprezintă o gravă încălcare a drepturilor omului a fost creată o asociere simbolică între aceste date.
Până în prezent, 4100 de organizaţii și 172 de țări s-au mobilizat pentru a desfăşura această campanie. 

Organizația Națiunilor Unite în Moldova este dedicată eforturilor de combatere a violenței domestice, și susține guvernul, societatea civilă și supraviețuitoarele violenței în acest parcurs.

Organizaţia Naţiunilor Unite abordează problema violenței față de femei în mai multe moduri, inclusiv prin Fondul ONU de Sprijin pentru eliminarea violenței față de femei, „Iniţiativa Spotlight”, realizată împreună cu Uniunea Europeană cu scopul de a uni eforturile noastre cu cele ale guvernelor naţionale și ale societăţii civile, și iniţiativa globală a ONU „Oraşe sigure și spaţii publice sigure”.
În Republica Moldova, anual, la nivel central şi local se desfăşoară un program complex de activităţi: conferinţe de presă, mese rotunde, dezbateri publice, conferinţe, programe TV şi Radio, activităţi de instruire şi informare în domeniul drepturilor omului, violenţei în bază de gen şi violenţei în familie. În 2017, la nivel naţional Campania este organizată pentru al 15-lea an consecutiv.


2 comentarii:

  1. Bună tuturor, sunt Patricia Sherman în Oklahoma SUA chiar acum. Aș dori să vă împărtășesc experiența mea de a împrumuta 185.000,00 USD pentru a-mi șterge proiectul bancar și a începe o afacere nouă. Totul a început când mi-am pierdut casa și mi-am luat lucrurile din cauza politicii bancare și am întâlnit niște facturi și unele nevoi personale. Așa că am devenit foarte disperat și am început să caut fonduri în toate felurile. Din fericire pentru mine, o prietenă a mea, Linda mi-a spus despre o firmă a companiei de credit, am fost intrigată de fraudă, dar am fost intrigat de situația mea și nu am avut de ales decât să primesc sfaturi de la prietenul meu despre această companie. contactarea lor chiar s-a pus la îndoială din cauza experienței mele anterioare cu creditorii online, știai asta puțin? '' Elegantloanfirm@hotmail.com Această companie a fost foarte utilă pentru mine și colegul meu și astăzi, datorită acestei companii de credit, mândrul proprietar al muncii și responsabilităților bine organizate, mi-au zâmbit. Așadar, dacă aveți nevoie cu adevărat să vă dezvoltați sau să vă începeți propria afacere sau dacă aveți nevoie cu adevărat de a împrumuta bani în orice dificultate financiară, vă recomandăm să găsiți astăzi o oportunitate de dezvoltare financiară în afacerea dvs. {E-mail:} Elegantloanfirm@hotmail.com ... online pentru creditul nu este o victimă a înșelătoriei. Mulțumesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. real testimony and good news !!!

    My name is Mohammad, I just received my loan and has been transferred to my bank account, a few days ago I applied to the Dangote Loan Company through Lady Jane (Ladyjanealice@gmail.com), I asked Lady Jane about the Dangote Loan Company's requirements and Jane told me that if I had all the requirements that my loan would be transferred to me without delay

    And believe me now because my Rp11 billion loan with an interest rate of 2% for my Coal Mining business has just been approved and transferred to my account, this is a dream to come, I promise Lady Jane that I will tell the world is this true? and I will tell the world now because this is true

    You do not need to pay registration fees, license fees, comply with the Dangote Loan Company and you will get your loan

    for more details contact me via email: mahammadismali234@gmail.com and contact the Dangote Loan Company for your loan now via email Dangotegrouploandepartment@gmail.com

    RăspundețiȘtergere