duminică, 14 octombrie 2018

The World’s Largest Lesson

Proiectul The World’s Largest Lesson (Lecția cea mai mare din lume)


OBIECTIVELE GLOBALE

În 2015, Națiunile Unite au lansat Obiectivele globale pentru dezvoltare durabilă, o serie de obiective ambițioase pentru a pune capăt sărăciei extreme, a lupta împotriva inegalității și a nedreptății și a repara schimbările climatice pentru toți până în 2030.
Dacă obiectivele sunt îndeplinite, ele asigură sănătatea, siguranța și viitorul planetei pentru toți cei de pe ea.
Iar cea mai bună șansă de a fi preîntâmpinate, ar fi dacă toată lumea de pe planetă este conștientă de acestea.

The World’s Largest Lesson (Lecția cea mai mare din lume
Proiectul "Lecția cea mai mare din lume" aduce obiectivele globale copiilor din întreaga lume, ajungând la peste 130 de țări și milioane de copii de la lansarea sa în septembrie 2015.

Aceasta initiativa produce resurse gratuite și creative pentru educatori pentru a preda lecții, a derula proiecte și pentru a stimula acțiunile în sprijinul obiectivelor. În centrul resurselor stau filme animate scrise de Sir Ken Robinson, animate de Aardman și introduse de figuri pe care elevii le cunosc și le respectă, precum Emma Watson, Serena Williams, Malala Yousafzai, Kolo Touré, Neymar Jr, Hrithik Roshan și Nancy Ajram. Aceste filme stabilesc un context pentru obiective și îi inspiră pe elevi să își folosească puterile creative pentru a le susține și a lua măsuri pentru ei.

Acest proiect este supus în cadrul unei licențe de comerț non-comercial creativ și încurajeaza publicul să o partajeze pe scară largă.

Produs de Proiectul Everyone și livrat în parteneriat cu UNICEF și multe ONG-uri, organizații și fundații din sectorul privat, cea mai mare lecție din lume ajunge la elevi prin mai multe canale. Ministerele Educației sunt invitate să participe anual. ONG-urile distribuie conținut digital prin rețelele și organizațiile lor de educație, încurajând participarea prin intermediul comunităților lor.








Aflati mai multe despre proiect la urmatorul link http://worldslargestlesson.globalgoals.org

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu