luni, 20 martie 2017

Salvați apa!

Salvați apa!
         Centrul de Informare ONU din cadrul Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova invită doritorii la conferința publică cu genericul: “Apă curată și sanitație. Asigurarea disponibilității, managmentului durabil al apei și sanitație pentru toți”cu vernisarea expoziției “Save water”.
         Actiunea  vine in sprijinul  Agendei  2030, de promovare şi susţinere a celor 17 ODD (Obiective  de Dezvoltare Durabila), ceea ce evidențiază importanța apei pentru viaţă, pentru a face lumea în care trăim mai pașnică, mai echitabilă și mai sănătoasă.
          Prin intermediul ODD, se stabileşte o agendă de acţiune ambiţioasă pentru următorii 15 ani în vederea eradicării sărăciei extreme, combaterii inegalităţilor şi a injustiţiei şi protejării planetei până în 2030.
          Evenimentul  va avea loc la 22 martie, orele 12.00 în incinta Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova, str. 31 august 1989 78-A, etajul II, Sala de Lectură №1.

Vor participa:
Coștei Sandu - șef adjunct, direcția Alimentare cu apă și canalizare, Agenția “Apele Moldovei”.
Cărbune Vlad – specialist principal, direcția Alimentare cu apă și canalizare, Agenția “Apele Moldovei”.
Codreanu Igor – doctor în științe geografice, conferențiar universitar, Universitatea de Stat din Tiraspol.
Țîcu Lucia – lector superior universitar, catedra Etnografie și Geografie, Universitatea Pedagogică de Stat “Ion Creangă”.
Banari Ala - șef catedră Ecologie și protecția apelor, Colegiul de Ecologie.
Munteanu Corina – profesor, disciplina Protecția Apelor, Colegiul de Ecologie.

Invităm publicul larg să viziteze www.smallsmurfsbiggoals.com  pentru a afla cum el poate contribui la realizarea Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă și distribui informații, idei și imagini pe rețelele de socializare.

       

Un comentariu: