vineri, 1 septembrie 2017

Expoziția ”Contribuții europene la Agenda 2030 pentru Dezvoltare Durabilă”

Expoziția ”Contribuții europene la Agenda 2030 pentru Dezvoltare Durabilă”Începând cu 30 august 2017, în spațiile Centrului Pro-European de Servicii și Comunicare al BNRM este vernisată expoziția info-documentară ”Contribuții europene la Agenda 2030 pentru Dezvoltare Durabilă”.  

Expoziția își propune să faciliteze conștientizarea importanței promovării și realizării Agendei 2030 pentru Dezvoltare Durabilă la nivel, european și național, în acest scop fiind utilizate diverse materiale vizuale și documentare.

Consiliul Europei și Uniunea Europeană sunt partenerii strategici ai Republicii Moldova, astfel contribuția acestora la realizarea Agendei 2030 este una fundamentală și constituie un suport real pentru implementarea acesteia la nivel național. Acest lucru este relevant atât în cazul Consiliului Europei, a cărui stat membru este Republica Moldova și care este vizată de toate acțiunile acestei Organizații, cât și în cazul Uniunii Europene, în măsura în care există o corelație strânsă între Agenda 2030 și Acordul de Asociere RM-UE.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu