duminică, 18 noiembrie 2018

Semnează angajamentul: Opriți defrișarea acum

Semnează angajamentul: Opriți defrișarea acum


Semnează angajamentul: Opriți defrișarea acum!
Știința ne arată că nu ne putem permite despăduriri agresive - copacii sunt unul dintre cele mai mari daruri ale naturii. Ne curăță aerul și apa. Ele ajută la combaterea schimbărilor climatice prin absorbția unor cantități masive de dioxid de carbon.
Nu putem să distrugem în fiecare an 32 de milioane de hectare de păduri. Este timpul să punem în practică politici și practici pentru a ne salva pădurile. Totuși, în fiecare zi, o zonă de pădure, egală cu mărimea Atlantei, este tăiată. Planeta noastră nu poate rezista acestui nivel de distrugere. Trebuie să trimitem un mesaj decidenților, întreprinderilor și oficialilor aleși: pădurile trebuie protejate.

Fă-ți auzită vocea la apelul Conservancy Nature privind soluții urgente de acțiune și conservare pentru a opri despăduririle. La următorul link https://support.nature.org/site/SPageNavigator/action_center/action_center.html sunt disponibile mai multe apeluri deschise, privind starea critică a mediul înconjurător. Fiecare dintre noi poate să contribuie și să facă o schimbare, în primul rând prin semnarea angajamentelor și apelurilor lansate de Conservancy Nature.
Semnează angajamentul și fii alături de noi pentru a ne proteja pădurile vitale. Semnează aici https://support.nature.org/site/Advocacy?cmd=display&page=UserAction&id=272

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu