duminică, 21 octombrie 2018

Proiectul "Thomas și prietenii"

Proiectul "Thomas și prietenii"


Copiii pot afla acum despre #GlobalGoals cu ajutorul Organizației Națiunilor Unite și a proiectului "Thomas & Prietenii". Acest proiect cuprinde videouri, puzzle-uri, unele inițiative de conversație pentru părinți în domeniul educației 📚:
🔸 Mai multe informații despre proiect, cklic aici 👉http://bit.ly/ThomasSDGs
Proiectul "Thomas și prietenii" s-a alăturat echipei Națiunilor Unite pentru a preda familiilor cu copii despre Obiectivele Dezvoltării Durabile. Acest proiect intenționează să inspire următoarea generație de cetățeni globali și să înceapă conversații și învățări semnificative între copii și părinți.
"Thomas și prietenii" invită pe părinții și copii lor să devină angajați ai cetățenilor globali. 
Viața în familie joacă un rol atât de important în a ajuta copiii mici să învețe să se adapteze în lumea care este în continuă schimbare.
Copilăria timpurie este etapa perfectă pentru a introduce conceptele de bază despre ceea ce înseamnă să fii cetățean global.

Ce este cetățenia globală?
Cetățenia globală începe cu o înțelegere a legăturii dintre oamenii din comunități la nivel local, național și global. Realizează că toți depindem unul de celălalt și înțelegem rolul nostru individual în lumea din jurul nostru. Copiii noștri vor trăi într-o lume în care nu numai că se vor conecta cu ceilalți în propriile comunități, ci și vor lucra și se vor implica împreună cu ceilalți în cadrul granițelor sociale și economice globale.

Lecțiile de viață "Thomas și prietenii" sunt ușoare de urmărit, distractive și vor ajuta părinții să exploreze abilitățile esențiale cu copiii lor., care pot îmbogăți gândirea critică și abordarea de comunicare. Scopul proiectului este de a sprijini familia în înțelegerea cetățeniei globale și de a ajuta copiii să se dezvolte într-o lume mai incluzivă și în continuă schimbare.
Lecțiile de viață ale lui "Thomas & Prietenii" se concentrează asupra a șase din cele 17 obiective de dezvoltare durabilă menite să ajute țările și cetățenii lor să îmbunătățească lumea și să nu lase pe nimeni în urmă.

Pentru mai multe detalii despre modul în care puteți învăța copilul dvs. să devină un cetățean bun la nivel mondial, descărcați acest PDF printabil. Acesta conține un cadru de competențe pentru învățarea timpurie pentru fiecare dintre obiectivele globale, precum și sugestii pentru literatura suplimentară a copiilor pentru a extinde aceste lecții.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu